top of page

Läheisriippuvuuden hoito-ohjelma 

Hoito-ohjelma läheisriippuvuuteen on suunnattu sinulle, joka elät tai olet elänyt vahingollisessa suhteessa toiseen ihmiseen. Vahingollinen suhde on voinut olla alun perin jo lapsuudessa.

Olet ehkä kärsinyt vanhemman alkoholismista, väkivallasta tai lähipiirissäsi on tapahtunut jotain sellaista, jonka tunnet edelleen vaikuttavan sinuun tavalla tai toisella.

Tai ehkä olet kokenut, että lapsuus on ollut turvallinen ja onnellinen, mutta elämässäsi on tapahtunut jotain muuta, joka on syynä kokemaasi läheisriippuvuuteen.

Hoito-ohjelma läheisille on oiva tapa päästää irti menneisyyden taakoista ja löytää uusia voimavaroja elämään. Tämän ohjelman avulla on mahdollisuus jättää vanha kuorma kyydistä ja astua omaan elämään vapaana ja virkistyneenä. 

 

Läheishoito Yksilöterapia

Vaikka menneisyys auttaa ymmärtämään nykyhetkeä, on tärkeää, että tulevaisuudessa löydät tilalle uusia taitoja sekä käyttäytymiseen että tunteiden käsittelyyn. Autamme sinua solmukohdissasi ja yhdessä löydämme sinulle sopivan tavan elää mielekästä elämää. 

Läheisten hoito-ohjelma on terapiaa ja tapahtuu aina luottamuksellisessa suhteessa sinun ja terapeutin välillä. 20:n tunnin hoito-ohjelma jakautuu kertaviikkoisille käynneille.

Käynnin pituus kerrallaan on 2 terapiatuntia. (2x45minuuttia)

Hoito-ohjelma voidaan järjestää myös nettiterapiana etäyhteys Zoomin välityksellä.
 

Läheisten hoito-ohjelma yksilöpsykoterapiana sisältää:

  • 20 tuntia terapiaa vastaanotolla

  • Terapeuttisen sukupuun valmistamisen

  • Elämänkaarityöskentelyn

  • Läheishoitomateriaalin (25 sivun hoitopaketti)

  • Työkalut toipumiseen

Hinta: 2600€

 

Vastaanotto sijaitsee Helsingin Keskuskadun Terveystalolla.

Hoito-ohjelman hinta määräytyy Terveystalon hinnaston mukaan.

Terveystalo - Kristiina Niskanen

_DSC5818.jpg
bottom of page