Riippuvuuden hoito-ohjelma

Riippumatan pari- ja perheterapia on suunnattu pareille ja perheille, jotka haluavat yhdessä toipua riippuvuuden aiheuttamista kolhuista.

 

Tämä psykoterapia on kokonaisuus, jossa terapeutti tuo ammatillisen osaamisen riippuvuuksista, auttaen perhettä löytämään tien ulos riippuvuuksien vankilasta. Terapian avulla on mahdollisuus toipua yhdessä, eikä ole väliä onko ongelmana ollut päihderiippuvuus tai toimintaan liittyvä riippuvuus esim. pelaaminen, seksuaalialueen riippuvuus tai läheisriippuvuus. Terapian painopiste on nykyhetkessä ja sisältää ratkaisukeskeisiä työkaluja sekä näkökulmia elämään.

 

Terapia sisältää myös elämänkaarityöskentelyä, jonka tarkoituksena on itsetuntemuksen lisääntyminen, sekä tunnetaakoista vapautuminen. Riippuvuus, sekä siitä toipuminen, vaikuttavat aina suhteisiin missä elämme. Ihmissuhteet ovat kuin palapeli, olemme mukautuneita toistemme käytökseen ja oppineet toimimaan suhteissa monin eri tavoin. Riippuvuusongelman luonne tuottaa vaikeita tunteita sekä käyttäytymistä, joka vahingoittaa luonnollista suhdetta itseen, ihmisiin sekä ympäröivään maailmaan.

Perheterapeuttiseen psykoterapiaan on mahdollisuus hakea Kela-korvausta. Terapiaistunnon kesto 60min, hinta 125€.  Asiakkaan omavastuu Kelan kuntoutusterapiassa 30€/ 60 min.

Voit varata ajan kartoitukseen: 

Psykoterapeutti Kristiina Niskanen

+358 50 591 8129

kristiina.niskanen@riippumatta.fi 

 

Lähetä minulle viesti ja sovitaan aika tapaamiselle

 
 
_DSC5818.jpg