top of page

Pari- ja perheterapia

Riippumatan pari- ja perheterapia on suunnattu pareille ja perheille, jotka haluavat yhdessä toipua riippuvuuden aiheuttamista kolhuista.

 

Tämä psykoterapia on kokonaisuus, jossa terapeutti tuo ammatillisen osaamisen riippuvuuksista, auttaen perhettä löytämään tien ulos riippuvuuksien vankilasta. Terapian avulla on mahdollisuus toipua yhdessä, eikä ole väliä onko ongelmana ollut päihderiippuvuus tai toimintaan liittyvä riippuvuus esim. pelaaminen, seksuaalialueen riippuvuus tai läheisriippuvuus. Terapian painopiste on nykyhetkessä ja sisältää ratkaisukeskeisiä työkaluja sekä näkökulmia elämään.

 

Terapia sisältää myös elämänkaarityöskentelyä, jonka tarkoituksena on itsetuntemuksen lisääntyminen, sekä tunnetaakoista vapautuminen. Riippuvuus, sekä siitä toipuminen, vaikuttavat aina suhteisiin missä elämme. Ihmissuhteet ovat kuin palapeli, olemme mukautuneita toistemme käytökseen ja oppineet toimimaan suhteissa monin eri tavoin. Riippuvuusongelman luonne tuottaa vaikeita tunteita sekä käyttäytymistä, joka vahingoittaa luonnollista suhdetta itseen, ihmisiin sekä ympäröivään maailmaan.

Vastaanotto sijaitsee Helsingin Keskuskadun Terveystalolla.

Hoito-ohjelman hinta määräytyy Terveystalon hinnaston mukaan.

Terveystalo - Kristiina Niskanen

_DSC5818.jpg
bottom of page